Séta a halvány ködben

2013.01.20. 21:18

    Nem sokan cserélnék el a vasárnap délutáni pihenést egy kiadós sétára. Ha időnk engedi, nekivágunk. Fényképezőgép el nem maradt, zsebünkben lapult két alma is. A közeli kis erdőbe cammogtunk. Havaseső esett, a köd nem akart felszállni.

 sz 385rblog.JPG   

   Csendes volt az erdő, csak az esőcseppek sistergő pergése hallatszott a száraz leveleken. Néha távoli kutyaugatás szűrődőtt felénk a halvány ködben. Olyankor megálltunk, kémleltük az erdő mélyét, hátha feltűnnek az őzek. Nem láttuk őket, csak a hóban felfedezett nyomok árulkodtak arról, hogy ott jártak.

   Csodálattal méregettem a bükkfákat, óriási termetüket. Sudár fák.                     Hagyták őket nőni. Óriások. :)

   Néznivalók itt:   http://indafoto.hu/The_family/seta_a_halvany_kodben

A bejegyzés trackback címe:

https://adora.blog.hu/api/trackback/id/tr995029510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zef 2013.01.21. 05:57:38

Adjátok vissza a hegyeimet!

:)

Adora 2013.01.21. 08:09:36

@Zef: A hegyek ott vannak, ott van a domboldal, a fák is. A hó eltakarta szemünk elől a kivágott fák elhagyott gyökerét, eltakarta a sok műanyag hulladékot. A gumiabroncs sziluettje azért tisztán kirajzolódott. Mondtam is a páromnak, rossz lesz tavasszal erre sétálni, fájni fog.
Nem két napja járunk ki, minden évben kevesebb a fa, több a szemét. Erről nem akartam írni.
Mit teszünk a hegyeinkkel?
süti beállítások módosítása