Melegház - félúton (10)

2013.06.30. 22:11

   Hirtelen eltelt az év fele. Mintha csak most múlt volna el a fagyos tél. Mintha nemrég ültettük volna a salátát, hagymát, retket. Mintha tegnap szúrtuk volna el paradicsompalántákat. Rohan az idő. Félúton, szemügyre vettem a fóliában a növényeket.

   Az uborkát idén egymás mellé ültettem három sorba, hogy ne keveredjen a paradicsommal. Nem volt jó ötlet. Alig lehet közte öntözni, kihajlik a középen húzódó ösvényre, zavar a járkálásban. Jobb volt tavaly, amikor a fólia szélén futott végig az uborkasor.

page45 blog.jpg

   A paradicsom szépen fejlődik. A paprika nem szeret valamit, kínlódik. Szórni fogok közé salátát vagy gyalogpaszulyt és ha nem szedi össze magát, ki fogom dobni.

   Minden fel van kötve. A paradicsomokat már kétszer lehónyaljaztam, az alsó leveleket leszedtem, hogy tudjanak lélegezni.

   Öntözünk, várunk. :)

   http://indafoto.hu/The_family/meleghaz_2013/page/3  

Szerző: Adora

Szólj hozzá!

Címkék: melegház

A bejegyzés trackback címe:

https://adora.blog.hu/api/trackback/id/tr635385196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása